Waakzaam

Procedures vermijd je door waakzaam te zijn, tijdig op te komen voor je rechten en te reageren als het nuttig en nodig is.

Ervaren

Na 35 jaar advocatuur deel ik graag mijn ervaring om u bij te staan in advies en procedures.

In de eerste plaats adviseren wij u graag en pogen waar mogelijk procedures te vermijden. Onderhandelen, bemiddelen, … allemaal nuttige manieren om procedures bij Hoven, rechtbanken of andere rechtscolleges te vermijden.
Immers: VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN.

Wanneer toch naar de rechtbank dient gestapt te worden adviseren we je graag - waakzaam en nauwkeurig – naar een uitspraak. Met duidelijke afspraken over werkwijze, prijs en manier van dienstverlening. Zonder kleerscheuren uit een procedure komen is even belangrijk als het vonnis zelf.

Professioneel traject

In 1982 studeerde ik af als licentiaat (master) in de rechten aan de KU Leuven. Onmiddellijk na mijn studies legde ik op 1 september 1982 mijn eed af als advocaat-stagiair bij de balie in Brussel.

In een Brussels advocatenkantoor leerde ik tijdens mijn stage mijn weg vinden aan de balie. Later als medewerker in dit kantoor heb ik op mijn beurt jonge advocaten begeleid tijdens hun stage.

In 1993 was de tijd rijp voor een nieuw project en bouwde ik samen met een paar collega's een kantoor uit in Wemmel en nadien in Merchtem.

Gedurende 24 jaar heb ik samen met hen getracht voornamelijk particulieren en KMO's bij te staan.

In een permanent wijzigend juridisch landschap besliste ik om vanaf januari 2017 mijn professionele activiteiten verder te zetten vanuit Dilbeek, mijn thuisgemeente.

Om op de hoogte te blijven van het wijzigende juridische landschap volg ik jaarlijks verschillende opleidingen over diverse thema's.

Daarnaast geef ik ook meermaals vorming aan de advocaat-stagiairs rond pleitvaardigheden in de rechtbank (halve dag opleiding).

Ik vind het ook een maatschappelijke rol van een advocaat om bijzondere doelgroepen in de samenleving niet aan hun lot over te laten. Daarom neem ik de voorlopige bewindvoeringen die me werden toegewezen met de nodige beroepseer ter harte.

 

Talenkennis

100% Nederlands 90% Engels 40% Italiaans 100% Frans 90% Duits

Heeft u juridische bijstand nodig?

Wees vrij om mij te contacteren. Ik contacteer u zo spoedig mogelijk.